НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ
Пред Общото събрание на БФВетроходство:
ОБЯВИХА ДВЕ КАНДИДАТУРИ ЗА НОВИЯ
УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ
Малко повече от месец остава до редовното Общо събрание на Българската федерация по ветроходство. В дневния ред на форума, който ще се състои на 11 април 2009 г. в Спортната палата в София, са включени и точките за избор на Управителен съвет и председател на БФВ. Съгласно Устава на БФВ, кандидатът за президент е длъжен да представи своята програма, най-късно месец преди Общото събрание. Същият срок – 11 март, е посочен в Устава и за поименни предложения за членове на УС. Първите двама кандидати са предложени от Морски клуб „Балчик” и яхт-клуб „Понтос” (Варна), съответно Милкана Нонова и Павел Дуков.
Милкана Нонова е родена на 14 март 1965 г. във Варна, омъжена, с една дъщеря. Завършила „Английска филология” в Университета във Виена и „Моден дизайн” във Флоренция. Работи последователно в областта на промишления дизайн, рекламата и обществените отношения, яхтения туризъм. Собственик на „Наутика” ООД, представител на „WINDWAKLER LLC” и официален представител на „DOYLE SAILS” за Източна Европа, управител на „ТОП СЕЙЛС” ООД .
Павел Николов Дуков е роден на 23 октомври 1976 г. във Варна. Завършил Институт по Международен туризъм, ВВМУ „Н.Й. Вапцаров”,  специалност „Корабоводене” и следдипломна квалификация „Финансов менинджмънт” в ACCA London. Изпълнителен директор на „ЕЛС”АД Варна от 2004 г. Като състезател печели десетки отличия от български и международни регати в класовете „Оптимист”, Кадет”, „Мистрал”, „Формула Уиндсърф”, „Фънборд” и на килови яхти. Шампион на България в клас „Конрад 25” за 2008 г.
Според устава на БФВ, Управителният съвет се състои от три до девет члена. През настоящия мандат в него влизат Станислав Касъров (председател), Росен Марангозов, Димитър Топалов (зам.-председатели), Ангел Анегностиев, Ивелин Лозев, Иво Лазаров, Лилия Джингов, Кирил Жеглев, Лазар Йовчев.
СТАНИСЛАВ ВИКТОРОВ


Павел Николов Дуков
Милкана Нонова
:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар ::