НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ
ПРЕДИЗБОРНА АКТИВНОСТ В БФВ
Месец преди Общото събрание на Българската федерация по ветроходство (насрочено за 11 април в София в сградата на ДАМС), един от кандидатите за председател (президент) на БФВ започна предизборната си кампания. Днес Чавдар Александров, издигнат от Яхт и сърф клуб „Несебър”, е планирал среща с дейци на спортното ветроходство от Варна и близки общини. На срещата са поканени и другите кандидати за президент на БФВ, който имат желание и възможност да участват, както и кандидати за членове на УС на БФВ.
Днес изтича крайният срок, упоменат в Устава на федерацията, в който трябва да бъдат посочени кандидатите за членове на новия Управителен съвет. По традиция клубовете припознаха своите кандидати в последния момент. От ЯСК „Несебър” отново е издигнат Чавдар Александров. Новото е кандидатурата на неговия баща Александър Александров. СК „Циклон” (Поморие) предлага Георги Гуменов и Илия  Джингов, ЦСЯК „Академик” (София) - Светлозар Съев, „Черноморец” (Бургас) - изпълнителния директор на „Овергаз Си Ен Джи” АД, Бургас Димитър Шангов.
От варненските клубове, членуващи в БФВ, свои кандидати за УС на БФВ са посочили ЯК „Kапитан Г. Георгиев - Порт Варна” (Ангел Анегностиев и Александър Калчев), СК „Лазур” (Силвия Щумпф и Стелиян Дъчев) и МК „Компас” (Косю Костадинов и Иво Лазаров).
СТАНИСЛАВ ВИКТОРОВСградата на ДАМС в София
:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар ::