НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ


:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар ::
 АХ, ЖЕНИТЕ!
Един научен сътрудник в един институт на една Академия (слава богу – не Военната) бил гей. Или най-обикновен педал, ако си спомняте оня виц за Киркор и Гарабед, негова си работа и какво ни интересува с кого си ляга – но бил и страшно мързелив. А като му възложели да свърши нещо, веднага виквал, че го дискриминират.
- Защото съм гей, нали, затова е този тормоз! Ама не знаете колко е тежко да те зареже мъж, няма как да знаете, щом ме карате да се занимавам с тази гадост!
И шефът му, мъж като канара, се виждал в чудо, как да намери верния тон към този свой сътрудник
Докато един ден не назначили да ги командори една жена. А нашето „момче” не било от най-умните и скочило със същия номер.
- Ама не знаете колко е тежко да те зареже ...
И докато се усети – онази фурия го уволнила.
Забелязахте ли, че най-често жени портят нашия Баш Бакан?
Избрал си една професорка от Немско за еврокомисар – а тя не знае къде е Хаити!
Сложил в агенцията по земеделието (каквото е останало) едно ококорено девойче с пет дипломи – то нямало ни една!
Ходил чак до кварталната бензиностанция да търси министърка за здравеопазването – за страх да я гълташ!
Назначил в правосъдния конак жена – тя да вземе да опонира на Цветето на нацията, хайде пайдос да ставаш вицепрезидент!
Сложил начело на НОИ една пенсионерка с неползвани отпуски от 142 години насам – като ревна да реве, чак в Парламента я водиха да й бършат сълзите, но не става!
Дал на женското царство Светая светих, Здравната каса – госпожата първо оправила бардака, който царял там, след което почнала да се възнаграждава,  колкото й душа иска.
Назначили за зам. министър по лекарствата една кака, която май ще се окаже вълчица с овча кожа, защото цените хвръкнаха – заедно с нея, засега!
Стават, мама му стара, за всичко стават, пустите жени! Само като се развихрят да работят, забравят се и по-добре стой настрана, че не се знае кой ще го отнесе!
И малко съм му сърдит на бате Бойко. Той нас за какви ни мисли, че праща жени да ни оправят, за гейове ли? То не че не сме станали, дето ни  потупва по рамото кой ли не, ама много на каспана ни го казва, не бива така!
Обаче, ако на мостика на онази злополучна „Конкордия” беше не онова пъзливо италианско капитанче, а молдавската му приятелка – на колене да беше я молил, пак нямаше за кефа му да качи кораба на камъните. Мъжете – може! Така че внимавай, Бойко!
Бай ЯНКО
Вярно е, че най-често жени портят нашия бате Бойко. Но има една, която никога няма да го издъни. Тя е!