НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ


:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар
 2013 - ПО КАЛЕНДАРА НА ПРИМОРСКО
В редакцията на „Морски вестник” и тази година пристигнаха много календари: стенни, настолни, квадратни, многолистови, сгъваеми и разгъваеми. Всеки прекроил годината и надеждите за нея с вяра, че те се сбъдват. Натрупахме много от тези надежди. След дълго прелистване и размисъл, решихме на стената да поставим само един от тях: календарът на Приморско, 2013.
В кризата, община и няколко организации бяха обединили силите и възможностите си - не да се самоутвърждават, а да покажат най-доброто и най-привлекателното за себе си на света. Веднага трябва да добавим - на нашия, българския свят.
Ще разлистим този календар за нашите читателите през следващите месеци. Всяка страница от него говори за едно - борба за Доброто име. Доброто име на Приморско, на Черноморското крайбрежие и на страната ни.
Впрочем, тази борба май предстои на всички нас през 2013 г.
МОРСКИ ВЕСТНИК
Корица-лице на Календара:
Информационен календар, 2013 г.
Община Приморско
Под редакцията на доц. Виолета Василчина
Графичен дизайн – Ваколор ООД, Пловдив
Печат – ТАФПРИНТ, Пловдив
Съвместен проект на Община Приморско и „Приморско клуб” ЕАД
М. януари. 2013
Община Приморско предлага изключително съчетание на лазурни плажове, мек климат и разнообразни брегови форми, чрез които древната  Странджа навлиза в морето.
Удобни транспортни връзки, обновяваща се туристическа база – от луксозни хотели до уютни и романтични частни домове, разнообразие на предлаганите услуги и видове туризъм – рекреативен, но и алтернативен – културен, селски, риболовен, ловен, спортен и еко туризъм, определят Приморско като динамично развиваща се българска община, истинска перла на Странджанското черноморско крайбрежие.