НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ
:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар
ВОЕННИТЕ МОРЯЦИ ПРОВЕДОХА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР „ВЕЛИКДЕН ЗА ВСИЧКИ”
В навечерието на един от най-светлите християнски празници в Пункт за базиране Варна се проведе благотворителен базар под наслов „Великден за всички”. Каузата, която събра в спортната зала на формированието военнослужещи и цивилни служители от военни формирования от Варненския гарнизон, кметове и заместник-кметове на райони от град Варна, представители на местната власт и приятели на Пункт за базиране Варна, бе да бъде оказана подкрепа на децата на техни колеги военнослужещи в неравностойно положение.
Присъстващите бяха поздравени от командира на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев, областния управител на област с административен център Варна о.р. капитан І ранг Тодор Йотов, отец Георги от Варненската и Великопреславска митрополия, заместник-кмета на община Варна г-н Коста Базитов и г-жа Надка Никова от кметството на село Сушица. Представители на танцов клуб „Фолклорни ритми” и ВВМУ „Н. Й. Вапцаров” изнесоха кратка артистична програма, след което домакинът на събитието капитан I ранг Георги Георгиев обяви базара за открит.
Щандовете на благотворителния базар „Великден за всички” бяха отрупани с ръчно изработени сувенири, уникати и вкусни кулинарни творения на съмишленици от военни формирования от Варненския гарнизон и дългогодишните приятели на Пункт за базиране Варна от с. Сушица. Събраните средства в размер на 3223,69 лв. ще бъдат разпределени и преведени по сметките на осем нуждаещи се деца.
Благодарим на всички за проявеното старание и солидарност!

Връзки с обществеността на ВМС
Снимки: www.navy.mod.bg