НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ
:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар
ЯХТ КЛУБ „КАПИТАН ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ - ПОРТ
ВАРНА“ ЗАПОЧВА РАБОТА ПО ПРОЕКТА „SAILING ON
THREE SEAS“

Яхт клуб „Капитан Георги Георгиев - Порт Варна“ започва работа по проекта „Sailing on Three Seas“, финансиран по програма Erasmus+ Sport.
Проектът обединява усилията на нашия клуб и наши колеги от о-в Тенерифе, Испания и о-в Сирос, Гърция, за повишаване на ветроходните умения на младите възпитаници на нашите ветроходни школи, както и на обучаващите ги треньори. Децата и техните наставници ще имат възможност да тренират на три морета - Черно, Егейско и Атлантически океан.
Първата среща на партньорите по проекта ще се състои във Варна, на 25 януари 2018 г. Предстои да бъдат уточнени детайли около осъществяването на спортните лагери и да бъде подписано партньорско споразумение.
Официалната пресконференция ще се състои на 26 януари, от 10:00 ч., във „Фар Бар“, 2 ет. на Яхт клуба. В пресконференцията ще вземат участие партньорите по проекта, ще бъдат представени клубовете им, както и подробности около самия проект и постигнатите споразумения. След кратка кафе пауза ще можете да зададете Вашите въпроси.

Мирослава ПОПОВА-КИРОВА
„Sailng on Three Seas“

Повече информация за проекта (в PDF-формат) можете да намерите тук.