НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ
:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар
В ПУНКТА ЗА БАЗИРАНЕ ВАРНА:
БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР ПОД НАСЛОВ
„ВЕЛИКДЕН ЗА ВСИЧКИ!”

В навечерието на един от най-светлите християнски празници в Пункта за базиране Варна се проведе великденски благотворителен базар под наслов „Великден за всички!” За втора поредна година в спортната зала на формированието тази кауза обедини военнослужещи и цивилни служители от Варненския гарнизон, представители на местната власт и приятели на Пункта за базиране Варна да бъде оказана подкрепа на децата на техни колеги - военнослужещи в неравностойно положение.
Базарът бе открит от командира на Пункта за базиране Варна капитан І ранг Георги Георгиев. Присъстваха командирът на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев, кметът на с. Сушица госпожа Димитранка Калева, заместник-началникът на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров” капитан І ранг Борис Борисов, директорът на Военноморски музей Варна госпожа д-р Мариана Кръстева, директорът на ИА „Военни клубове и военнопочивно дело” - Варна господин Живко Костадинов, председателят на Областния комитет на БЧК господин Илко Раев, представители на кмета на район „Младост”. 
Изнесена бе и музикална програма с участието на изпълнители и танцов състав от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров”, деца от студио „Палас” с ръководител Краси Янев и колеги военнослужещи.
Съмишлениците на благородната инициатива и скъпите приятели от с. Сушица представиха уникати, кулинарни специалитети и ръчно изработени сувенири. Събраните средства ще бъдат разпределени и преведени по сметките на военнослужещите - родители на десет деца.
Благодарим на всички за проявеното усърдие и добра воля!
Светли празници! Вярвайте в доброто!

Връзки с обществеността на ВМС
Снимки: www.navy.mod.bg