НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ
:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар
ОПРОВЕРЖЕНИЕ
По повод „Да избиеш рибата“ от първоаприлския брой

Ако Първи април е ден за мушенгии, редно е втори април да е денят за опровержения.
Накратко: Частната електронна академия е-БАНИ не е болна от задух, а страда от старческа немощ.
В норвежкия олимпийски отбор по зимни спортове няма спортисти, които да не са болни от астма. За препаратите - някой друг път.
Не са много съвременниците, които имат топки да си правят „шутки“ с господин Путин.
Не е вярно, че Владимир Зографски е най-ниският елитен състезател по ски скокове, има един японец, който е още по-ситен. Така че…
Родният Баш Бакан няма черен пояс в дисциплината „мазни борби“. Пехливаните изобщо нямат пояси, навличат си на голо кожени гащи и като се омажат със зехтин - иди, че го хващай. За да има хват в боричкането, бъркат си един на друг в гащите, и там кой каквото набара!Южноафриканката лекоатлетка Кастер Семаня, онази с тестостерона, се е оженила още през миналата година, но бебе все още няма-а-а.
Правенето на синчето Айзък от двете джендърки Бътлър не е било никакво спортно постижение, просто са го осиновили, горкото дете.
Не пет - нито едно шишенце с допинг проби на американски спортисти не е падало от рафта. Това е партенката на партенките за последните няколко години, публикувана с позоваване за авторство на световни агенции, медии и т.н. Много десетки, стотици сериозни люде са се вързали и са я разпространявали с настървение и вяра, че е истина. Толкова ни е акълът - тъй и досега!

ЯНЧО, трам тарарам
Илюстрациите са подбрани от автора
P.S.
Още по-специално за господин Никой: Това е положението!