НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ
:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар
„ПОСИДОНИЯ 2018“ - УСПЕШЕН СТАРТ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО ЗА „НБС МЕРИТАЙМ“

Атина, Гърция 07.06.2018
„НБС Меритайм“ се завърна като изложител на „Посидония 2018“ - едно от най-големите международни събития за морския сектор. През първите дни на изложението, което беше открито официално в понеделник 04-ти юни, компанията посрещна на щанда си - 1437 представители на редица корабни компании, партньори и други посетители от морската индустрия. Очаква се тази година изложението да бъде посетено от рекорден брой посетители от целия свят - над 22 000 специалисти от морския бранш.
Г-н Александър Александров, изпълнителен директор на „НБС Меритайм“, коментира: „Радваме се да бъдем част от „Посидония 2018“ и да представим част от важните събития за компанията ни през изминалите две години. През 2017 г. разширихме мрежата си за корабно снабдяване с отварянето на NBS Maritime в Холандия. NBS Communications представи SeaDirect - облачно базирано решение за управление на комуникационните мрежи на плавателни съдове. За нас е чест да споделим тези новини с аудиторията на едно от най-големите морски изложения - „Посидония 2018“. Събитието е наистина важен форум за международния морски сектор”.
Екипът на НБС Меритайм очаква да приветства редица посетители на щанда си и през останалите дни на изложението, което ще продължи до днес: 8-ми юни в Metropolitan Expo Center, Атина.