НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ
:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар
ПАРАХОДСТВО БМФ АД ЗАПОЧВА МОДЕРНИЗАЗИЯ НА
КОМУНИКАЦИОННИТЕ СИСТЕМИ НА КОРАБИТЕ

Една от основните цели, поставени от Ръководството на Параходство БМФ АД е непрекъснатото повишаване на качеството на предоставените услуги. Този процес на усъвършенстване не подминава и използваните технологии, и системите за комуникации на корабите. През юни тази година на ферибота  „Героите на Севастопол“ бе инсталирана нова комуникационна система с VSAT-технология от последно поколение, която позволява достъп до високоскоростен интернет за пасажерите и екипажа, независимо дали са в пристанище или в открито море. Модерната система използва мрежа от WiFi точки, който предоставят комфорт като улесняват достъпа през лаптоп или смарт мобилни устройства от почти всички бизнес, жилищни и битови помещения на кораба.
Ръководството на Параходство БМФ АД вярва, че с тази комуникационна система от най-ново поколение предоставя най-модерната комуникационна свързаност на екипажи, пасажери и технически персонал (шофьори).  Нововъведенията са безплатни за тях.
С инсталирането на VSAT-комуникационна система на ферибота „Героите на Севастопол“ се поставя началото на модернизация на комуникационните системи на всички оперирани кораби.

Пресцентър на Параходство БМФ АД