НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ
:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар
ПСИХОТЕРАПИЯТА - НОВАТА НАУКА ЗА ЧОВЕКА! ДЕВЕТИЯТ СВЕТОВЕН
КОНГРЕС ПО ПСИХОТЕРАПИЯ ‘2020-2021 - НАЧАЛО НА НОВА ЕПОХА В
ПСИХОТЕРАПИЯТА

Редакцията на вестник „Морски вестник” представя на читателите статията „Психотерапията - новата наука за човека” на нашия редовен читател и дългогодишен приятел и автор на вестника професор д.пс.н. Илия Пеев.
Нашият екип беше сред първите, с които професор Илия Пеев сподели участието си в Деветия световен конгрес по психотерапия ‘2020-2021.
Статията отразява дейността на Деветия световен конгрес по психотерапия ‘2020-2021 като начало на нова епоха в психотерапията.
За пръв път офицер от Въоръжените сили на Република България участва със свой доклад в научен форум от такъв висок ранг. Със своята научно-изследователска и преподавателска дейност, пътят на професор Илия Пеев закономерно и логично достигна до Деветия световен конгрес по психотерапия ‘2020-2021, което е показано и в статията.
Флотските офицери от Военноморските сили и търговското корабоплаване, заедно с курсантите, студентите и докторантите от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров” познават неговия принос за развитието на военната и морската психология и внедряването на психотерапевтичните методи в подготовката на ръководните кадри за БА и ВМС, търговското корабоплаване и морската индустрия.

Статията „Психотерапията - новата наука за човека! Деветият световен конгрес по психотерапия ‘2020-2021 - начало на нова епоха в психотерапията“
(в PDF-формат) можете да прочетете тук.

Професор д.пс.н. Илия Пеев.
Лого на Професионалната психотерапевтическа лига (ППЛ).
Сертификат за участие в Деветия световен конгрес по психотерапия.