НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ


:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар ::
 БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДНО-НОВОГОДИШЕН
БАЗАР В СОЗОПОЛ

Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР) – Созопол,  и асоциираният клуб „Българка” организираха коледно-новогодишна кулинарна изложба. Инициативата бе осъществена във Военноморския клуб в Созопол. Във фоайето на клуба, подредено и украсено подходящо за предстоящите празници с много вкус, бяха представени над петдесет кулинарни произведения. Те бяха приготвени от членове и симпатизанти на СОСЗР, клуб „Българка”, граждани и още девет реномирани ресторанта в черноморския град. В словото си при откриването на изложбата председателят на Общинската организация на СОСЗР –Созопол, Станимир Андонов съобщи, че средствата, събрани по време на базара, ще се използват за закупуване на средства от първа необходимост за дома за възрастни хора в с. Ясна поляна, за организиране на кръжок по рисуване и за възстановяването на клуб „Млад скаут” с деца-ученици от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” и за други благотворителни мероприятия. Присъстващите на коледния базар бяха поздравени от областният управител Константин Гребенаров с пожелания за повече такива инициативи.
В писмо до редакцията на вестника Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва – Созопол, изказват своята благодарност на всички участници в коледно-новогодишния базар и на спонсорите, които чрез закупуване на продуктите помогнаха за осъществяване на благородната идея. Организацията пожелава на всички родолюбиви българи весела Коледа и щастлива Нова година!
МВ
Снимките са осигурени от СОСЗР - Созопол
Присъстващите на коледния базар бяха поздравени от областният управител Константин Гребенаров (на снимката в ляво) с пожелания за повече такива инициативи.
Много бързо до кулинарните произведения изникнаха надписите „Продадено”.
Една от най-атрактивните торти бе с герба на древния град.