НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ


:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар ::
 DISCOVERY CHANNEL ПОКАЗВА НАЙ-
ЕКСТРЕМНИТЕ ИЗПИТАНИЯ В БРИТАНСКИЯ ФЛОТ

От 14 юли премиерната поредицата „Командир на атомна подводница“ ни прави свидетели на едно от най-старите и престижни изпитания в Кралските военноморски сили

Премиерната поредица на Discovery Channel „Командир на атомна подводница“ стартира на 14 юли в 20:05 ч. Точно в този час каналът започва своят разказ за петима от най-добрите британски и щатски военноморски офицери, които преминават един от най-трудните тренировъчни курсове в света. Крайната им цел е да преборят безмилостната конкуренция на своите собствени колеги и един от тях да бъде повишен в звание Командир на атомна подводница.
Петимата топ военни ще се подложат на "Унищожителят". Това е най-старото, брутално и престижно военноморско изпитание, което ще тества не само тяхната физическа и психическа издръжливост, но и техните професионални качества. Цели четири седмици, по 18 ужасяващи часа всеки ден, офицерите преминават през тестове, симулации и пълни бойни учения, в които взимат участие и спецчасти, 30 кораба на НАТО и десетки хеликоптери.
Поредицата разглежда всички аспекти на работата на атомна подводница и всички възможни сценарии. Кой ще оцелее до края и кой ще се поддаде на напрежението ще стане ясно в края на поредицата, която отвежда зрителите на едно зашеметяващо пътуване в света на атомните подводници, всяка от която е на стойност над 300 милиона долара.

Информацията и кадрите са предоставени от Discovery Channel