НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ


:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар ::
 С ИГРИ КРАЙ МОРЕТО ПЪРВА ЧАСТНА
ПРОГИМНАЗИЯ В БУРГАС ЗАПОЧНА ЛЯТНАТА
ВАКАНЦИЯ

Последният учебен ден за възпитаниците на Първа частна прогимназия в Бургас се превърна в низ от изненади и приятни емоции. 15 преподаватели от гимназията, начело с директора Ваня Стоянова, организираха в пълна тайна своеобразен тиймбилдинг, който сложи началото на лятната ваканция за техните възпитаници.
Разделени на шест „цветни” отбора, учениците от частното училище рисуваха композиции на тема „Моят град”, скачаха с чували, мериха сръчността си в игри с рингове и оплитаха себе си и своите съученици в игра с въжета, подобна на световноизвестния „Туистър”.
Разбира се, не липсваха и непредвидени от преподавателите елементи към програмата – прибягване през пръскачките на зелените площи в морската градина за разхлаждане след някоя тежка игра и импрозвизирани танци на музиката, пускана от специално нает за празника ди джей.
За спазването на правилата в игрите следеше петчленно жури, което също и определяше отборите, справили се най-добре с предизвикателствата. Децата, класирали се  на първо, второ и трето място, съответно тъмносиният, зеленият и оранжев отбор, отнесоха у дома купи и медали, специално изработени за празника.
„За нас винаги на първо място е било това, което искат децата. А едно от нещата, които децата най-много искат, е да се забавляват. Смятам, че днес им подарихме един ден, пълен със забавни моменти и то на най-доброто място в града - край морето. Държахме денят да стане незабравим, което нямаше да се случи, ако просто им бяхме раздали бележниците, както е в другите училища. Избягахме от шаблона и усмивките на нашите ученици днес са знак за това, че сме се справили добре.” коментира детския празник директорът на Първа частна прогимназия Ваня Стоянова.
Комуникационна група
ИМИДЖ ЕДВЪРТАЙЗИНГ
„Зеленият” отбор се състезава и се забавлява едновременно.
Поредното предизвикателство – двама души скачат с един чувал...
Още една надпревара по двойки – уменията и силата се комбинират в името на крайния успех.
Умението да се работи в екип бе един от основните акценти на надпреварата в Морската градина на Бургас.
Директорът на училището Ваня Стоянова и преподавателят Йовка Николова награждават най-добре представилите се.