НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ


:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар ::
 ДП „ПРИСТАНИЩНА ИНФРАСТРУКТУРА” УЧАСТВА
В ИЗЛОЖЕНИЕ „ЕВРОПА ЗА НАС”

Държавното предприятие „Пристанищна инфраструктура” (ДППИ) – конкретен бенефициент по Оперативна програма „Транспорт” 2007 – 2013 г., ще вземе участие в специализираното изложение „Европа за нас”, което ще се проведе от 16 до 18 юни 2012 г. в пространството пред НДК.
За втора поредна година инициативата събира представители на Управляващите органи и бенефициенти по всички оперативни програми в България, финансирани чрез Структурните и Кохезионния фонд на ЕС и представя пред широката общественост постигнатите резултати по проектите, които се изпълняват в рамките на програмен период 2007 – 2013 г. Изложението се осъществява под патронажа на министъра по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев и се организира от Български икономически форум в партньорство с Представителството на Европейската комисия в България и Столична община.
Посетителите на изложението „Европа за нас" ще могат да се запознаят с възможностите за европейско финансиране чрез оперативните програми, с напредъка по значими инфраструктурни проекти, както и с конкретни примери за успешни практики в управлението на средства от ЕС.
Бенефициентите на Оперативна програма „Транспорт” 2007 – 2013 г. ще бъдат разположени в шатра № 11. На информационния щанд на ДП „Пристанищна инфраструктура” в дните на изложението ще бъде предоставяна актуална информация за проектите, изпълнявани от предприятието, които се финансират със средства на ЕС.

Работното време на изложението в събота и неделя е от 10:00 до 19:00 ч., а в понеделник - до 15:00 ч.