НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ


:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар ::
 LABORATOIRES SVR - ОТНОВО С НОВИ ПРОДУКТИ НА НАШИЯ КОЗМЕТИЧЕН ПАЗАР
Те бяха представени пред водещите фармацевти и дерматолози от Варна на специална презентация в хотел „Графити”. Ново поколение продукти за суха, много суха и атопична кожа Topialyse се нарича серията, която можете да намерите в аптечната мрежа. Кремът възстановява и реконструира бариерната функция на кожата. Хранителната добавка от същата серия е с високо съдържание на Q 6, подходяща и за бебета.
Едни от най-големите лаборатории във френската медицинска козметика се наложи на международния пазар преди повече от 40 години. Френският концерн предлага всяка година нови разработки на продукти с медицинска стойност, което ги прави търсени и предпочитани. Предписвани от дерматолози и препоръчвани от фармацевти, тестваните в най-добрите медицински лаборатории продукти без парфюм, без алкохол и без консерванти са познати в България повече от 15 години.
Интересен е фактът, че SVR е първата френска козметична компания, която идва на нашия пазар. „Това е по-скоро медицина, отколкото козметика”, казват познавачите на продукта.
SVR е много добра и по отношение на фотозащитата на нашата кожа. Надеждна и ефективна слънцезащита предлага френската дерматологична фирма в началото на активния летен сезон край морето. Разработени са нови продукти за всякакъв тип кожа с фотозащита в съответствие в европейските препоръки. Лекарите, които бяха поканени снощи на презентацията, бяха много добре запознати с продуктите на френския концерн и задаваха конкретни въпроси, свързани с търговската марка SVR.
Вносител на продуктите за България е фирма „Софарма Трейдинг” АД, София. Медицински представител за варненския регион е Вихрена Печева.
Светла ТУХЧИЕВА