НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ


:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар ::
 ШАТРА НА ВВМУ В РАМКИТЕ НА МЛАДЕЖКИЯ
ФЕСТИВАЛА „ФЪН СИТИ”

В рамките на Младежкия фестивал „Фън сити”, който се провежда за втора година под егидата на Община Варна в Морската градина, пет варненски университета получиха одобрението от кмета на града да разположат свои рекламни шатри в района на провеждането на спортните състезания и атракции. Свободното движение на младежите участници във фестивала, както и техните симпатизанти и публика много се хареса на варненци миналото лято. В периода на кандидатстудентската кампания тази инициатива се посреща със задоволство от младите хора и техните родители, още повече за тези, които все още не са избрали къде ще продължат обучението си.
Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров” също има рекламна шатра и се възползва от възможността да предостави актуална информация за кандидат-студентите. Допълнителната информация е добре дошла за младежите, смятат организаторите.
В близост до сцена „Раковина”, южно от Морското казино е разположена шатрата на Морското училище, където ще ви посрещнат представители на учебното заведение. Тя ще работи до днес - 6 юли 2012 г., а финалът на фестивала е на 8 юли.
Светла ТУХЧИЕВА
Снимките са осигурени от ВВМУ „Н. Й. Вапцаров”
В шатрата на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров” имаше много нагледни и информационни материали.
Интерес към подготовката на кадри във ВВМУ проявиха представители на различни поколения.
ВВМУ „Н. Й. Вапцаров” бе под един покрив с шатрата на Медицинския университет „Параскев Стоянов” – Варна.
Моделът на ракетен катер проект 205 (НАТО-клас „Оса 1”) предизвика голям интерес.