НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ


:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар
 11 МЕДАЛА ЗА МЛАДИТЕ ПЛУВЦИ ОТ ПСК „ЧЕРНО МОРЕ” НА ШАМПИОНАТА В СОФИЯ
На шампионата по плуване на 25 м басейн в град София състезателите на ПСК „Черно море” Варна за девойки, юноши и младежи се представиха блестящо
В юбилейната 100-годишнина на ОСК „Черно море” Варна на шампионата по плуване на 25 м басейн в София - отново радост за плувците на ПСК „Черно море” Варна.


Първото място в отборното класиране на юношите и четвърто място при девойките заслужено донесе и първото място в комплексното класиране. От завоюваните общо 11 медала 8 са индивидуалните на шампионите Делян Желязков – златен медал на 50, сребърен на 100 м свободен стил и бронзов на 200 м св. стил, на Александър Пенев – златен медал на 50 м бътерфлай, сребърен на 100 м бътерфлай и бронзов на 50 м гръб, на Богослава Дянкова – златен на 50 м бътерфлай и бронзов медал на 50 м св. стил и 3 от щафетите - сребърни на юношите на 4х50 св. стил и 4х50 смесена и 4х50 св. стил при девойките.
Така плувците на клуба отново доказаха, че екипността в работата на треньорите Борислав Георгиев, Никола Петров и Васил Колесниченко, всеотдайността в подготовката на спортистите, подкрепата на техните родители както и на основния спонсор на клуба - МТГ „Делфин”, са сигурния път към успеха.
Румяна ЙОСИФОВА