НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ
:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар
МОРЯШКИЯТ ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪЮЗ ОРГАНИЗИРА ОТНОВО КОНКУРСА ПОД НАСЛОВ „ДЕТСКО МОРЕ”
Моряшкият професионален съюз организира отново конкурса за детски рисунки и литературни творби, посветени на морето, Международния ден на детето - 1 юни, и Деня на моряка - 25 юни.
Конкурсът е под наслов „Детско море”. В конкурса могат да участват деца до 12-годишна възраст. Срок за подаване на творбите - 30 март 2018 г. 
Творбите се приемат на адрес:

9000 гр. Варна
ул. „Граф Игнатиев” 6А 
Моряшки професионален съюз,
или
9000, Централна поща, п.к. 262, Моряшки професионален съюз

Телефон за информация: 953 107; 953 106;
www.seafarerstu-bg.com
e.mail: stunion@varna.net

Датата на тържеството и мястото, както и наградените деца  ще бъдат обявени допълнително след 20 април 2018 г. в раздел „новини” на нашият сайт www.seafarerstu-bg.com
Литературните творби  да се предават на хартия и/или в електронен вариант на магнитен носител  на място или на e-mail адрес stunion@varna.net до 30 март 2018 г.
Рисунките да са със залепени етикети ОТПРЕД на рисунката, надписани на подходящо място с име и фамилия на детето, годините, името на: детското заведение, училището, школата, клубовете или самостоятелно участие.
Изложбата и награждаването ще е в седмицата преди 24 май 2018 г.
Получаването на изпратените рисунки ще бъде от 1 юни до 15 юни 2018 г. на адрес: гр. Варна, ул. „Граф Игнатиев“ 6 А. След тази дата рисунките няма да се пазят.

МОРЯШКИ ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪЮЗ