НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ
:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ, КМЕТЪТ НА ВАРНА И
КОМАНДИРЪТ НА ВМС НАГРАДИХА ОТЛИЧИЛИ СЕ
ПРЕЗ ГОДИНАТА ВОЕННИ МОРЯЦИ

На 6 август 2021 г. в Щаба на ВМС със заповеди на областния управител на Варненска област, кмета на Община Варна и командира на Военноморските сили бяха наградени отличили се военнослужещи и цивилни служители по случай празника на Флота. В началото на церемонията командирът на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов отправи поздравление и благодарност към всички военнослужещи и цивилни служители от състава на ВМС по случай 142-та годишнина на Флота. От името на Командването и от свое име той изказа дълбока признателност за високата отговорност с която те изпълняват своите функционални задължения и отговорности.
След обявяването на заповедта за награждаване с предметни награди и грамоти от областния управител на Варненска област, г-н Марио Смърков поздрави наградените и посочи воееноморския флот, като важен фактор осигуряващ спокойствието на гражданите.
Последва награждаване с плакети и парични награди от заместник-кмета на Община Варна г-н Коста Базитов, който отправи приветствие и благодари за доброто взаимодействие на военните моряци с общинските структури в съвместните дейности и мероприятия.
Командирът на Военноморските сили награди с предметни награди, грамоти и обявяване на благодарност на 54 военнослужещи и цивилни служители, постигнали отлични резултати и показали висок професионализъм при изпълнение на служебните си задължения. В заключение контраадмирал Михайлов благодари за отговорното сътрудничество с общинската и местна власт в полза на обществеността.
Връзки с обществеността на ВМС