НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ


:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар ::
 “ГАЛЕРИЯ 10 - ЦЕНТЪР ЗА ИЗКУСТВА” ПРЕДСТАВЯ ОБЩА
ЕКСПОЗИЦИЯ И БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР

За пореден път обликът на изложбата в “Галерия 10 - център за изкуства” през месец декември т.г. представя многообразието на творческия характер на участващите автори. С присъщата уникалност и чувствителност всеки от тях ни запознава със своето светоусещане и усет за естетичност.
В експозицията са представени творбите на следните автори: Венцислав Тулешков, Ганчо Карабаджаков, Диана Стоилова, Димитър Каратонев, Иван Попчев, Любен Диманов, Маргарита Войнова, Милен Маринов, Селма Тодорова, Стоимен Стоилов, Христо Тотев, Цветелина Максимова, Цветомир Асенов, Янаки Манасиев.
Нов момент в дейността на Галерия 10  като център за изкуства е откликът ни на инициативата на децата - художници от групите по изобразително изкуство. Те предлагат на благотворителен базар, свои приложни изделия – коледна украса, с идеята да помогнат на децата в неравностойно положение от Дом за деца лишени от родителска грижа „Другарче” - Варна, като им дарят набраните средства от коледния базар.
Експозицията ще бъде открита днес - 10 декември 2010 г., от 18.00 часа в “Галерия 10 - център за изкуства” и може да се види до 5 януари 2011г.
Заповядайте в “Галерия 10” - гр. Варна, бул. „Ген. Колев” 54, етаж 6, тел.: 052/ 607 555
Диана ЙОВЧЕВА,
Наташа НЕДЕЛЧЕВА