НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ


:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар ::
 Гледна точка:
ДРУЖНО, БРАТЯ БЪЛГАРИ В БОЯ ДА ВЪРВИМ...
Ровейки се из сайтовете с новини, прочетох това! Видите ли, парното МОЖЕ да поевтинее след Нова Година! Кого лъжете, другари? Ние не сме вече толкова прости! Щом има думичката „може” значи няма да стане! Това е основно правило в България! Може да бием Англия на футбол, може да уредим лятото джетове да не се карат в близост до плажа, на всеки избори знаем как може да оправим страната, ако ни изберете... сега можело и парното да поевтинее! Ми то както беше писал някой под новината, те и извънземните може да излязат от нелегалност след Нова Година, ама не се знае! Толкова изнагляха вече Топлофикациите и ДКЕВР, че даже взеха да ни хвърлят прах в очите! Видите ли „ние даже Ви сваляме цените, пък Вие пак не плащате!” Ами няма и да плащаме... няма да плащаме докато ни „доставяте” топлинна енергия без да сме я поръчвали и след това ни карате да я плащаме! Няма да плащаме загуби по общите части, защото нито спим на стълбите, нито къпем децата си в асансьора, нито си пием с комшията ракията на площадката пред апартамента! Няма да плащаме за „доставена топлинна енергия”, защото, за да се достави нещо, първо трябва да се заяви, а аз не съм заявявал, че желая да ми доставите „умрялата” Ви енергия! Това е все едно магазина до нас всеки ден да ми „доставя” по 3 кила свинско и аз да трябва да ги плащам!
Общо взето, всекидневно сме подложени на полузаконен рекет с държавно - частни интереси, ако мога така да се изразя! Защото тук в тази държава няма нищо друго освен монополисти, далавераджии и измет! Хора, живеещи за това да остържат и последния слой кожичка от гърба на без това изстрадалия народ! Хора, които замразяват заплати и пенсии и вдигат цени на ток, вода, парно и каквото се сетите! Не знам дали е ПАРНО ама си е живо ПОРНО! Това е нашата държавичка! От няколко месеца си стискам и палците на краката, като отворя интернет страницата на лотарията за Зелена карта на 1 май догодина да пише, че съм избран! Защото аз не гласувам, за да живея в мизерия и да се чудя как да вържа двата края! Така че ще продам гласа си на „гнилия импереализъм”, както ги наричаха едно време!
АМИН!
МАРТИН СТАНКОВ
P. S. Колкото и да е странно, тук ще рекламирам Слави Трифонов! Който мисли, че тук е чудесно да се живее, да изгледа на Слави новата песен. Може и да е наречен „псевдопатриот”, ама поне им го казва на келешите!