НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ


:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар ::
 „НАТУРАЛНИ ХРАНИ” ПРЕДЛАГА ЕКО-ПРОДУКТИ ОТ
СИЛИСТРА

На територията на Зеленчукова борса – Варна, вчера официално бе открита ремонтираната складова площ от 250 кв. м на „Натурални храни” ООД Варна. Управителят на фирмата, Гинка Узунова, сподели пред гостите, че най-важният момент от днешното събитие с откриването на складовата площ е разкриването на шест нови работни места. Бизнес дамата бе поздравена от членовете на Асоциацията „Да съхраним жената”, които обърнаха внимание на нейната изключителна работоспособност и обществена ангажираност. Узунова е активен член на същата организация, многократно е удостоявана с награди за успешен бизнес и благотворителност.
На тържеството Гинка Узунова изказа благодарност към директора на Варненската зеленчукова борса, г-н Андреев, за неговата лоялност и желание за подкрепа в работата на фирмите наематели на складови площи. В новия склад предстои до дни монтирането на хладилна камера. С това ще се създадат необходимите условия за съхранението на еко плодовете и зеленчуците с етикета на фирмата производител, които са добре познати и търсени на пазара заради гарантираното качество.
Устойчивото развитие на фирмата се вижда и от увеличаващите се обеми на производството. Очаква се до края на 2010 г. производството на домати и краставици от оранжерийния комплекс в Силистра да достигне 1200 тона, което е с 200 тона повече от предходната година. Увеличените добиви се дължат на въвеждането на нови методи и модерни технологии на производство на плодове и зеленчуци. Основните клиенти на „Еко зеленчуци” – Силистра, са големите търговски вериги „Метро”, „Пикадили”, „Карфур”, вериги ресторанти, хотелски комплекси и други.
Фирма „Еко зеленчуци” – Оранжериен комплекс Силистра, е член на Българската асоциация на производителите на оранжерийна продукция от 6 години.
Светла ТУХЧИЕВА
Снимки Валери МИХАЛКОВ
Момент от откриването на „Натурални храни”. Гинка Узунова (по средата) приема поздравления от партньори и приятели.
Част от първите доставени партиди плодове и зеленчуци, които вече са продадени.
Тържеството бе уважено от много бизнес-партньори на „Натурални храни”.
Входът към „Натурални храни”
В складовете всичко е подредено като „по конец”.