НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ


:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар ::
 БОГЪТ НА МОРЕТАТА НЕПТУН ОБЯВИ ОБЗОР ЗА ТОП
ДЕСТИНАЦИЯ

Повелителят на моретата Нептун и съпругата му Амфитрита обявиха Обзор за задължителна лятна дестинация заради чистото спокойно море и златистия пясък. Въпреки неотложните си морски дела, те лично представиха града на туристическото изложение, организирано от Областната управа в Бургас. Божествените създания бяха подготвили специален филм, който представя Обзор в цялата му пъстрота – централни улици, паркове, включително уникалния парк с изложени археологически находки, музея, нощния живот, самодейните състави на града и други. На разположение на посетителите на изложението бяха и различни печатни материали и дискове с информация за развлечения, хотели, ресторанти и услуги.
„Обзор има потенциала да се превърне и в културно-исторически център. Предстоят разкопки на римски терми от IV-VI век и на крепостта Козяк, както и други новости, които предпочитам засега да запазя в тайна,“ каза Нептун.
Той обяви и, че почти цялата леглова база в три и четири звездните хотели в курортния град вече е заета.
Туристи от скандинавските страни, Германия и Великобритания отмарят на златистите плажове и в прохладните заведения и паркове.
Атрактивните презентатори на Обзор привлякоха вниманието и на официалните лица, присъстващи на туристическото изложение по програмата за трансгранично сътрудничество. Изложението може да бъде разгледано този уикенд в Интерхотел „България“, Бургас, от 10 до 18 часа.

Комуникационна група
ИМИДЖ ЕДВЪРТАЙЗИНГ
Момент от представянето на Обзор като топ дестинация.