НОВИНИ
ДОКУМЕНТИ


:: начало :: търсене в сайта :: морски вестник :: библиотека :: морски колекции :: спомени :: за нас :: коментар
 ПРЕДСТАВИТЕЛЯТ НА МОРСКИЯ БИЗНЕС ГЕОРГИ
СТОЙКОВ E ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА ПАРТИИ ЛИДЕР
– БНД

Под девиза „Съживяваме Варна!” партия Лидер, с подкрепата на БНД, вдигна платна за старта на кампанията си на единствения съвременен ветроход, произведен изцяло в България - „Роял Хелена“. На емблематичното за Варна място – Морска гара, се събраха членове и симпатизанти на обединението, за да се запознаят с членовете на листата. Зам.- председателят на Българска нова демокрация Стефан Минков представи водача на листата за Варна, представителя на морския бизнес Георги Стойков. „Нашата кауза е оживяването на Варненска област и морския бизнес, който осигуряваше прехраната на над 20 000 варненски семейства – посочи Стойков. - Ние ще се стремим да привлечем и реализираме мащабни инвестиции в Пристанище Варна, да отворим града към морето, като се промени границата на пристанището и се обособят зони за отдих, спорт и развлечение. Ще довършим най-накрая магистрала „Хемус“, ще работим за привличането на платежоспособни туристи и развитието на културната инфраструктура в региона. Искаме да възродим варненския бизнес и да открием нови работни места.”
Втори в листата е областният координатор на Лидер - Георги Костов, предприемач в IT сектора и консултант по европейски проекти, който акцентира върху облекчаване на лицензионните режими за малкия и среден бизнес и граждански контрол над институциите онлайн. В листата на обединението са включени предприемачи, които осигуряват реални работни места, и млади професионалисти. Сред тях е и инж. Христо Станев - IT – специалист от Пристанище Варна, член на „Клуб „Миноносец „Дръзки” и приятел на „Морски вестник”.
Политическото обединение включва Лидер, Национален идеал за единство (НИЕ), Българска нова демокрация, Гражданска лига за активно сътрудничество (Г.Л.А.С.) и Българска асоциация за закрила на пациентите. Номерът в бюлетината е 25.
Снимки МОРСКИ ВЕСТНИК
Представителят на морския бизнес Георги Стойков e водач на листата на Партии Лидер – БНД.
В листата на обединението са включени предприемачи, които осигуряват реални работни места, и млади професионалисти.
Снимка за спомен от началото на кампанията, поставено на Морска гара – Варна.